Ο συνεργάτης που σας στηρίζει!

  • Ανακαινίσεις - Αναπαλαιώσεις

    Ένας νευραλγικός τομέας στο χώρο των κατασκευών, είναι αυτός της ανακαινίσεις-αναπαλαίωσης. Έχει πολλές μικρές λεπτομέρειες στην όλη διαδικασία που πρέπει να γνωρίζει ο κατασκευαστής εκ των προτέρων, για να προχωρήσει στην ολοκλήρωση του έργου. Μεταξύ των άλλων όμως έχει και αρκετή δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία η οποία πρέπει πολλές φορές να γίνει με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να μην επιδράσει στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά ούτε και να αφήσει «σημάδια» στην κατασκευή. Εργασίες όπως γκρεμίσματα, υποστυλώσεις, τοιχοποιίες, επιχρίσματα, μονώσεις, τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, ελαιοχρωματισμοί, είναι μέσα στις δυνατότητες μας. Εμπιστευτείτε μας!


  • Κατασκευές - Επισκευές

    Ξεκινώντας μια κατασκευή, σίγουρα έχουμε πολλά να προετοιμάσουμε, να μελετήσουμε και να υλοποιήσουμε με ακρίβεια (πολλές φορές χιλιοστού), προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας. Έχοντας μια εμπειρία που μετράει αρκετές δεκαετίες, το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζουμε για φέρουμε εις απαιτητικές εργασίες. Με την δυνατότητα μας να γνωρίζουμε πολύ καλά τις εργασίες μπετού, χτισίματα, σοβαντίσματα, μονώσεις-στεγανοποιήσεις, κεραμοσκεπές, τοποθετήσεις πλακιδίων και μαρμάρων, αλλά και ελαιοχρωματισμούς, το σίγουρο είναι ότι μπορείτε να βασιστείτε σ’ εμάς! Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται από τους μέχρι τώρα ευχαριστημένους πελάτες μας.


  • Εξειδικευμένος Εξοπλισμός

    Η μηχανή σοβατίσματος «ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΣ» είναι το πιο σκληροτράχηλο μηχάνημα, ιδανικό για ανάμιξη και άντληση των πιο δύσκολων κονιαμάτων σε ύψος άνω των 90 μέτρων. Πρόκειται για πετρελαιοκίνητη ή ηλεκτροκίνητη μηχανή μίξης και εκτόξευσης των υλικών σοβατίσματος με διάμετρο κόκκων μέχρι 8 χιλιοστά και σε ύψος μέχρι 100 μέτρα. Κατάλληλη για σοβάτισμα με σχεδόν κάθε είδους σοβά και λοιπά υγρά επιχρίσματα και χρήσιμη στην προώθηση σε μεγάλο ύψος της λάσπης ή του ειδικού σοβά για το λάσπωμα, την επίχριση με μαρμαροκονία, την συμπλήρωση κενών, τον ψεκασμό και την συμπίεση κονιαμάτων.